Botox en fillers voor mannen

/Botox en fillers voor mannen
Botox en fillers voor mannen2017-01-30T17:08:08+00:00

Botox mannenOok mannen houden zich steeds meer bezig met hun uiterlijk. Of dit nu te maken heeft met het feit dat er steeds meer “metro-mannen” zijn of met bijvoorbeeld een meer competitieve arbeidsmarkt, is niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is dat inmiddels geen man zich meer schaamt voor een dagcrème in de badkamer, een bezoekje aan een zonnebank of zelfs een incidenteel bezoek aan de schoonheidsspecialiste. Ouder worden is voor weinig mannen een grote zorg, al staat niemand te springen bij een terugtrekkende haarlijn of een uitgebluste uitstraling. Daarom weten ook steeds meer mannen hun weg te vinden naar de cosmetische kliniek voor een Botox- of fillerbehandeling.

Behandelmogelijkheden

Een paar simpele prikjes Botox kunnen een frons al verzachten, voorhoofdslijnen laten verdwijnen of kraaienpootjes verminderen. Daarnaast is het met fillers heel goed mogelijk om de hinderlijke wallen onder de ogen of de neuslippenplooien te verzachten of zelfs geheel te laten verdwijnen. Dit alles met een zeer natuurlijk resultaat zonder dat mensen zullen opmerken dat u zich heeft laten behandelen. U wordt een betere, frissere versie van uzelf.

Verder zijn fillers uitermate geschikt om een kaaklijn, kin of jukbeenderen te accentueren.

Behandeling op maat

Mannen hebben een andere anatomie en andere gelaatstrekken dan vrouwen. Zo heeft de man een dikkere huid, andere haargrens, grovere kaaklijn en de wenkbrauwen staan minder gebogen. Het is belangrijk om hier bij de behandeling rekening mee te houden. Elke cliënt krijgt bij Velvet Clinics daarom dan ook een behandeling op maat.

Neem contact met ons op

Vragen of een afspraak maken?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 21:00. Bel ons gerust met uw vragen of voor het maken van een afspraak
Neem contact met ons op