Behandelende artsen

/Behandelende artsen
Behandelende artsen2018-04-30T17:29:33+00:00

Dokter Michiel van de Werd

Michiel van de Werd
Michiel van de WerdCosmetisch arts BIG-registratienummer: 49918424201

Algemene informatie

Michiel van de Werd heeft zijn studie geneeskunde afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Al tijdens zijn studie toonde hij veel interesse in de chirurgische en dan vooral cosmetische kant van de geneeskunde. Daarom koos hij er tijdens zijn studie voor om extra ervaring op te doen in de Keel-, Neus-, en Oorheelkunde en de hoofd- en halschirurgie. Daarnaast heeft hij onderzoek gedaan naar de invloed van Aloë Vera op de littekengenezing bij de plastische chirurgie aan het VUmc in Amsterdam.

Zijn kennis en vaardigheden omtrent de injectable-behandelingen heeft hij bij diverse gerenommeerde artsen opgedaan. Verder volgt hij nieuwe ontwikkelingen op dit gebied op de voet en bezoekt hij regelmatig workshops en congressen in binnen- en buitenland.

Dokter Van de Werd is van mening dat schoonheid niet te vatten is in een standaard pakket van lichaamskenmerken maar dat het gaat om een natuurlijk samenspel waarin vooral verhoudingen en symmetrie een grote rol spelen. Mede daarom gaat hij altijd voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat met een zo minimaal mogelijke ingreep.

“Ik heb liever dat de omgeving opmerkt dat de cliënt een frissere uitstraling of een minder vermoeide blik heeft dan dat men zich afvraagt wat er behandeld is.”

M. van de Werd, cosmetisch arts.

Algemene informatie

Eva Klint heeft haar studie Geneeskunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar studie kwam ze er achter dat ze graag de chirurgische en esthetische kant van het medische vak op wilde. Daarom heeft ze ervoor gekozen om zich tijdens haar studie te concentreren op de Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie. Na het afronden van haar studie heeft ze jarenlang ervaring opgedaan als haartransplantatie-arts en voerde ze zowel cosmetische als littekenbehandelingen uit in binnen- en buitenland.

De artsen bij Velvet Clinics volgen cursussen en bezoeken congressen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en om zo altijd behandelingen met de beste kwaliteit te kunnen (blijven) bieden.

Voor Eva is het bereiken van het meest natuurlijke resultaat erg belangrijk. We moeten iemand niet willen veranderen maar je kunt iemand wel net een iets frissere versie van zichzelf laten zijn.
Tijdens een intake neemt Eva graag de tijd om er precies achter de komen wat iemand nou echt voor ogen heeft en er is natuurlijk niks leuker dan samen dit doel te bereiken!

Dokter Eva Klint

Eva Klint
Eva KlintCosmetisch arts BIG-registratienummer: 19918264401