Etermis Filler

/Etermis Filler
Etermis Filler2017-01-30T17:08:08+00:00
  • Lippen vergroten door opvullen

Etermis filler

Etermis biedt een brede range van fillers aan die allemaal op basis van hyaluronzuur zijn. Door de verschillende viscositeiten die Etermis heeft is voor iedere zone de juiste filler beschikbaar. Zo is Etermis te gebruiken voor het opvullen van kleine rimpels als lachrimpels, rokerslijnen en kraaienpootjes. Maar ook zeer goed te gebruiken voor het verzachten van wallen, traangoten, neuslippenplooi, kaaklijn, het meer volume geven van de lippen en tal van andere gebieden. De arts zal u bij het intakegesprek uitgebreid kunnen vertellen welke mogelijkheden er zijn. Door de veelzijdigheid van Etermis kunnen vaak meerdere zones met één product gedaan worden.

Resultaten Etermis

De resultaten van Etermis blijven over het algemeen 6-12 maanden zichtbaar. De duurzaamheid van de behandeling is afhankelijk van het gebied waar het product gebruikt wordt. Zo zal de levensduur van het product in de lippen minder lang zijn dan wanneer de traangoot behandeld wordt.

Veiligheid Etermis

Etermis is een merk van het concern Merz. Merz heeft deze filler zeer goed getest voor deze op de markt is verschenen. Ondertussen zijn er honderdduizenden behandelingen gedaan met deze filler en wordt deze als zeer veilig bestempeld door de industrie.

Etermis filler