Face 2015

//Face 2015

Face 2015

Van vier tot en met zeven juni jl. waren we op uitnodiging van Merz Aesthetics te gast op FACE 2015. Bij de dertiende editie van dit congres in Londen was er veel aandacht voor injectables, PDO threads en huid-, haar- en lichaamsbehandelingen. Hiermee zet FACE zich op de kaart als inmiddels het grootste esthetische congres van de UK en één van de grotere wereldwijd. Dermatologen, plastisch chirurgen en cosmetisch artsen van over de hele wereld delen hier hun kennis en vaardigheden tijdens live demonstraties, presentaties en natuurlijk in de wandelgangen.

Bij Velvet Clinics blijven altijd graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de cosmetische geneeskunde en grijpen we elke kans aan om advanced trainingen te volgen en collega’s uit binnen- en buitenland te spreken.

Het was erg interessant om te zien hoe andere artsen sommige cosmetische problemen benaderden en onze arts zal zeker in de nabije toekomst enige nieuwe behandelingen gaan toepassen in onze kliniek.

Eens te meer bleek dat we met de behandelingen die we aanbieden en de producten die we daarbij gebruiken verbluffende en veilige resultaten te bereiken zijn. Door het opdoen van nieuwe technieken kunnen we onze resultaten steeds verder verfijnen en onze cliënten nog betere resultaten aanbieden.

We hebben met heel veel plezier genoten van dit leerzame evenement en willen Merz dan ook bedanken voor het aanbieden van deze mogelijkheid.

Facefoto 1

facefoto2

Facefoto3

 

2017-01-30T17:08:10+00:00By |Nieuws|0 Comments

About the Author: