Fillers2018-11-13T15:20:52+00:00
 • Lippen vergroten door opvullen

Fillers

Fillers worden zoals de naam al suggereert gebruikt om rimpels ‘op te vullen’ of om gebieden in het gelaat waar u volume mist aan te vullen. Fillers zijn uitermate geschikt om kleine en middelgrote rimpels te verzachten of zelfs te laten verdwijnen.

Vooral de rimpels die ontstaan door een vermindering aan onderhuids bind- en vetweefsel zijn uitermate geschikt voor deze behandeling. U moet hierbij denken de wallen onder de ogen, de zogenaamde marionetlijnen onder de mond, de neuslippenplooi etc.

Daarnaast kunnen fillers heel goed gebruikt worden voor het opvullen van de gebieden waar u volume mist; de lippen, wangen, slapen of jukbeenderen.

Wij werken bij Velvet Clinics uitsluitend met niet-permanente fillers op basis van lichaamseigen stoffen zoals hyaluronzuur en collageenstimulatoren. Deze stoffen zijn van nature in de huid aanwezig en nemen met het ouder worden af. Het gebruik van deze producten heeft als voordeel dat het risico op mogelijke overgevoeligheidsreacties nihil is en resultaten slechts tijdelijk zijn. Daarnaast geeft de samenstelling mogelijkheid om in het geval van ontevredenheid het resultaat binnen enkele uren weer op te heffen. De fillers die wij gebruiken zijn allemaal van gerenommeerde merken als Juvéderm, Belotero, Radiesse en Glytone.

Behandeling met fillers

Mocht u na het uitgebreide intakegesprek met onze cosmetisch arts besluiten te kiezen voor een behandeling met fillers, dan zullen er een aantal vragenlijsten en een behandelovereenkomst met u doorgenomen worden. Verder zal er een foto van u gemaakt worden voor in uw medisch dossier. Zo kunnen wij en natuurlijk ook uzelf nauwgezet de resultaten van de behandeling volgen.

De behandeling zelf zal over het algemeen niet als pijnlijk worden ervaren. U kunt na de behandeling weer gewoon uw dagelijkse bezigheden oppakken, echter adviseren wij enige vorm van rust te plannen direct na de behandeling.

Resultaat

Direct na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, dit verdwijnt na enkele uren weer vanzelf. Het resultaat is direct zichtbaar en is natuurlijk en zacht.

Een filler blijft ongeveer zes tot twaalf maanden zitten, afhankelijk van de locatie van injectie en het gebruikte product.

Na twee weken zien we u graag terug in onze kliniek om het resultaat met u te evalueren. Mocht u niet geheel tevreden zijn met het resultaat, dan is het tijdens dit bezoek ook mogelijk om in overleg met de arts eventueel kosteloos een correctie uit te voeren.

Soorten behandelingen met fillers

Lippen kunnen doormiddel van een behandeling met fillers van iets meer volume voorzien worden en de vorm en lipcontour kunnen geaccentueerd worden. Erg belangrijk is dat dit op een manier gebeurt waarbij het resultaat zeer natuurlijk blijft. (Lippen opvullen)
Wallen of donkere kringen onder de ogen zijn goed te behandelen met fillers. Door het volume te herstellen in de traangoot zal een frissere blik en een minder vermoeide uitstraling bereikt kunnen worden.
De neuslippenplooi of nasolabiaalplooi is uitermate geschikt voor een behandeling met een filler. De lijn die van de neusvleugels tot aan de mondhoeken loopt kan hiermee verzacht worden.
Een terugstaande, of afwijkend gevormde kin kan eenvoudig gecorrigeerd worden doormiddel van een fillerbehandeling. Dit geldt ook voor een verouderde of minder uitgesproken kaaklijn.
De lijnen die van de mondhoek naar beneden lopen worden de marionetlijnen genoemd. Deze lijnen ontstaan en verergeren met de jaren doordat het weefsel in het gezicht slapper wordt en volume verliest. De marionetlijnen geven een vermoeide, trieste uitstraling. De behandeling geschiedt met een filler op basis van hyaluronzuur of met een collageenstimulator zoals Radiesse.

Prijzen fillerbehandelingen

Bij Velvet Clinics werken we enkel met hoogwaardige kwaliteitsproducten zoals Glytone, Belotero, Radiesse en Juvéderm. Elk product heeft zo zijn eigen voordelen en de keuze hierin is afhankelijk van het gewenste resultaat, de leeftijd en huideigenschappen van de cliënt en het te behandelen gebied. Wij zijn van mening dat de kosten van een behandeling nooit doorslaggevend mogen zijn hierin en bieden al onze fillers dan ook voor dezelfde prijs aan.

0,5 cc filler

250,-
 • Juvéderm filler
 • Glytone filler
 • Belotero filler

1 cc filler

400,-
 • Juvéderm filler
 • Etermis filler
 • Belotero filler

2 cc filler

700,-
 • Juvéderm filler
 • Etermis filler
 • Belotero filler

3 cc filler

900,-
 • Juvéderm filler
 • Etermis filler
 • Belotero filler

Prijzen Radiesse fillerbehandelingen

0,8 cc Radiesse

350,-

1,5 cc Radiesse

500,-

3 cc Radiesse

900,-

Wij werken alleen met de beste producten

Neem contact met ons op

Vragen of een afspraak maken?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 20:00. Bel ons gerust met uw vragen of voor het maken van een afspraak
Neem contact met ons op