Fronsrimpel

/Fronsrimpel
Fronsrimpel2018-11-13T15:05:58+00:00
  • fronsrimpel verijderen
  • fronsrimpel is verwijderd
  • fronsrimpel
  • fronsrimpel na

Fronsrimpel

We kijken allemaal weleens boos, maar sommigen krijgen altijd te horen dat ze boos kijken. Vaak is de frons of zijn de fronslijnen hier verantwoordelijk voor.

De fronslijnen behoren tot de zogenaamde dynamische rimpels. Dit wil zeggen dat deze rimpels ontstaan door spieractiviteit, waardoor na verloop der tijd lijntjes in de huid blijven staan. Doordat de spieractiviteit in het gelaat toeneemt en de huid steeds minder vergevingsgezind wordt door de afname van onder andere collageen, zullen de lijntjes onbehandeld steeds dieper worden.

Door de spiertjes tijdelijk te ontspannen doormiddel van een behandeling met Botuline Toxine krijgt de huid de kans om zich te herstellen. Oppervlakkige lijntjes zullen verdwijnen en diepere lijnen zullen verminderen en verzachten. Doordat de spiertjes die verantwoordelijk zijn voor het fronsen ook in rust vaak de wenkbrauwen een beetje naar beneden en naar binnen trekken, is een mooie bijkomstigheid van deze behandeling dat de wenkbrauwen meestal heel subtiel wat frisser komen te staan.

Behandeling  – verwijderen fronsrimpel

De behandeling met Botuline Toxine van de frons is volstrekt ongevaarlijk en neemt slechts ongeveer tien minuten in beslag. Reken bij een eerst bezoek op iets meer tijd, ongeveer een half uurtje.

Na ongeveer vijf dagen begint de behandeling zijn werking te laten zien; u zult merken dat u de fronsspieren steeds minder kunt aanspannen. Na ongeveer twee weken is de werking optimaal. We zien u rond die tijd dan ook graag even terug op controle om het resultaat te evalueren. De behandeling behoudt zijn werking ongeveer drie tot vier maanden en dient daarna herhaald te worden voor het behoud van een optimaal resultaat.

Bij diepere fronslijnen kan een behandeling met Botuline Toxine gecombineerd worden met een fillerbehandeling met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stofje dat van nature in het lichaam en voornamelijk in de huid voorkomt. Overgevoeligheids- of allergische reacties zijn daarom ook niet te verwachten.

Het effect van de fillerbehandeling is meteen zichtbaar en blijft ongeveer negen tot twaalf maanden optimaal.

Kosten behandeling

130,-
  • Gratis intakegesprek
  • Pijnloze behandeling
  • Gratis touch-up indien nodig
Neem contact met ons op

Vragen of een afspraak maken?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 20:00. Bel ons gerust met uw vragen of voor het maken van een afspraak
Neem contact met ons op