Glytone filler

/Glytone filler
Glytone filler2017-01-30T17:08:09+00:00
  • Lippen vergroten door opvullen

Glytone filler

Glytone biedt een brede range van fillers aan die allemaal op basis van hyaluronzuur zijn. Door de verschillende viscositeiten die Glytone heeft is voor iedere zone de juiste filler beschikbaar. Zo is Glytone te gebruiken voor het opvullen van kleine rimpels als lachrimpels, rokerslijnen en kraaienpootjes. Maar ook zeer goed te gebruiken voor het verzachten van wallen, traangoten, neuslippenplooi, kaaklijn, het meer volume geven van de lippen en tal van andere gebieden. De arts zal u bij het intakegesprek uitgebreid kunnen vertellen welke mogelijkheden er zijn. Door de veelzijdigheid van Glytone kunnen vaak meerdere zones met één product gedaan worden.

Resultaten Glytone

De resultaten van Glytone blijven over het algemeen 6-12 maanden zichtbaar. De duurzaamheid van de behandeling is afhankelijk van het gebied waar het product gebruikt wordt. Zo zal de levensduur van het product in de lippen minder lang zijn dan wanneer de traangoot behandeld wordt.

Veiligheid Glytone

Glytone is een merk van het concern Merz. Merz heeft deze filler zeer goed getest voor deze op de markt is verschenen. Ondertussen zijn er honderdduizenden behandelingen gedaan met deze filler en wordt deze als zeer veilig bestempeld door de industrie.

Glytone filler