Huidverzorging van Skin Tech verkrijgbaar bij Velvet Clinics

//Huidverzorging van Skin Tech verkrijgbaar bij Velvet Clinics

Huidverzorging van Skin Tech verkrijgbaar bij Velvet Clinics

Sinds enkele maanden voert Velvet Clinics niet alleen de peelings, maar ook de complete huidverzorgingslijn van Skin Tech. Skin Tech is ontwikkeld door de Spaanse dermatoloog Phillipe Deprez. De belangrijkste producten zijn de peelings en de daarbij speciaal ontwikkelde behandelcrèmes. De crèmes bevatten hoge concentraties actieve ingrediënten en mogen daarom alleen door artsen verkocht worden.

Dit brede scala aan crèmes is geschikt voor zowel de dagelijkse verzorging van de huid als voor de behandeling van specifieke huidproblemen al dan niet in combinatie met een peeling. Denk hierbij aan crèmes die helpen bij het oplossen van acné- en pigmentproblemen en het tegengaan van verslapping van de huid.

Het aanbod van Skin Tech bevat onder andere een crème die in 2013 de “anti-aging & beauty trophy” gewonnen heeft, als beste crème tegen tekenen van huidveroudering: de Atrofillin. Deze crème werkt op vier tekenen van huidveroudering; zo geeft de Atrofillin meer volume, zorgt het voor verstrakking, voedt het met vitaminen en anti-oxidanten en heeft tenslotte een egaliserend effect op de huidkleur.

De behandelcrèmes van Skin Tech bieden geen bescherming tegen de zon. Skin Tech heeft echter wel speciale sunblock met SPF 30 of 50+, de Melablock. Na het aanbrengen van de behandelcrème kan deze Melablock worden aangebracht. Er is bewust gekozen voor een aparte zonnebescherming om de opname van de actieve ingrediënten in de behandelcrème niet te verhinderen en zo een optimaal effect te kunnen sorteren.

Voor vragen over de producten van Skin Tech of een advies op maat bent u altijd van harte welkom om een afspraak te maken om de mogelijkheden met onze arts te bespreken.

2016-05-30T12:53:38+00:00By |Nieuws|0 Comments

About the Author: