Juvéderm filler

/Juvéderm filler
Juvéderm filler2017-01-30T17:08:09+00:00

Juvéderm filler

Juvéderm heeft een zeer brede range aan fillers die in zeer veel verschillende soorten geleverd worden. Hierdoor kan de arts precies de juiste filler gebruiken voor een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Juvéderm heeft fillers voor het opvullen van kleine rimpels als slaaprimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes en wallen. Maar binnen de range producten van Juvéderm zijn ook fillers die gebruikt kunnen worden voor accentueren van de jukbeenderen of het verstrakken van een kaaklijn. Alle fillers die wij van dit merk gebruiken hebben als basis hyaluronzuur.

In een aantal fillers van Juvéderm is Lidocaïne toegevoegd wat een pijnbestrijdende werking heeft.

Resultaten Juvéderm

De resultaten van Juvéderm blijven net als de meeste fillers op basis van hyaluronzuur ongeveer 6-12 maanden. Hierna is het product door het lichaam afgebroken en dient, indien gewenst, de behandeling opnieuw te worden uitgevoerd. Voor de lippen is het mogelijk om Juvéderm Smile te gebruiken, deze filler die speciaal voor de lippen is ontwikkeld, zorgt voor een langer effect dan andere fillers in de lippen.

Veiligheid Juvéderm

Juvéderm is een zeer veilige filler die uitvoerig getest is alvorens deze vele jaren geleden op de markt verschenen is. Tevens is deze filler FDA (Food and Drug Administration) approved. In de tijd dat Juvéderm op de markt is, zijn wereldwijd al meer dan 16 miljoen behandelingen uitgevoerd.

Beauty portrait of a young brunette woman with beautiful smile