Lippen opvullen2018-11-13T15:04:59+00:00
  • Lippen vergroten door opvullen
  • lippen opvullen

Lippen opvullen / vergroten van de lippen

Velvet Clinics heeft ruime ervaring in het behandelen van lippen en het opvullen en het aanbrengen van extra contour. Voor deze behandelingen maken wij gebruik van alleen de beste fillers van merken als Juvéderm, Restylane en Glytone. Tijden de intake kunt u uw wensen met de arts bespreken die samen een behandelplan met u opstelt. Zo wordt er gekeken welk product het beste bij u en het te verwachten resultaat past.

De behandeling

Het opvullen van de lippen wordt gedaan door een gediplomeerd cosmetisch arts. De arts zal altijd vooraf uitleggen welke handelingen hij zal uitvoeren en welke producten hij hierbij zal gebruiken. Voorafgaande aan de behandeling worden de lippen verdoofd waardoor de behandeling zonder pijn kan verlopen.

Na de behandeling

Na de behandeling kunt u een controleconsult inplannen waarin het resultaat na twee tot drie weken samen met u bekeken wordt. Het is onze uitgangspositie dat u geheel tevreden bent na deze behandeling. Het resultaat van een filler in de lippen blijft circa 6 tot 9 maanden zichtbaar. Hierna dient de behandeling, indien gewenst, herhaald te worden.

Kosten filler behandeling voor de lippen

Het intakegesprek voor alle behandelingen die wij aanbieden is altijd zonder kosten en geheel vrijblijvend. De behandeling van de lippen met een filler kan over het algemeen gedaan worden met 1 cc hyaluronzuur. De kosten hiervoor bedragen 400 euro. Als er meer volume aangebracht dient te worden zal meer filler gebruikt worden. Kosten hiervoor zijn terug te vinden in onze prijslijst.

Neem contact met ons op

Vragen of een afspraak maken?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 20:00. Bel ons gerust met uw vragen of voor het maken van een afspraak
Neem contact met ons op

F.A.Q. vollere lippen / lippen opvullen

De behandeling is erg veilig met een zeer kleine kans op bijwerkingen en complicaties. De bijwerkingen die nog weleens gezien worden zijn erg onschuldig zoals wat tijdelijke zwelling of een blauw plekje.

Dit is al mogelijk vanaf 250 euro. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig is voor het gewenste resultaat. Een halve CC filler kost 250 euro, hiermee is vaak heel goed een lipcontour, of cupidoboogje te accentueren of heel subtiel wat extra volume te creëeren. Als het primair gaat om het bewerkstelligen van meer volume in de lippen dan is vaak minimaal een hele CC filler nodig, wat 400 euro kost. Bij de prijzen zijn uiteraard de intake, verdoving, controle en eventuele correctie inbegrepen.

Allereerst dient u meerderjarig te zijn en worden er geen fillerbehandelingen op zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven uitgevoerd. Daarnaast is de kans op blauwe plekken een stuk groter als u bloedverdunners gebruikt. Verder is de behandeling eigenlijk voor iedereen geschikt. De arts zal tijdens het intakegesprek u uitgebreid informeren en de mogelijke contra-indicaties uitvragen.

Zoals u waarschijnlijk weet zijn lippen erg gevoelig. Daarom kiezen we er bij Velvet Clinics eigenlijk altijd voor om van tevoren te verdoven. Eerst zal aan de binnenkant van lippen een verdovende gel worden aangebracht, waarna u een aantal verdovingsinjecties zult krijgen. Hierna is de behandeling volkomen pijnloos. Na de behandeling krijgt u een ijszak mee om de zwelling zoveel mogelijk te beperken.

Onze arts zal altijd erg goed naar uw wensen luisteren en met u bespreken wat het te verwachten resultaat zal zijn. Onze insteek is om voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat te gaan; mooie, sensuele lippen zonder overdreven op te vallen.

Zowel het gevoel in de lippen als hoe de lippen aanvoelen zal na de behandeling niet anders zijn dan ervoor.

De eerste uren na de behandeling wordt aangeraden even geen make-up of crèmes aan te brengen. Daarnaast is het af te raden om de eerste dag zwaar te sporten, een sauna of stoombad te bezoeken of om bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling van het gezicht te ondergaan. Verder kunt u na de behandeling uw dag gewoon weer op de gebruikelijke wijze voortzetten.

We maken bij Velvet Clinics uitsluitend gebruik van tijdelijke fillers. Een filler op basis van hyaluronzuur in de lippen houdt ongeveer zes-negen maanden.