Overmatig transpireren

/Overmatig transpireren
Overmatig transpireren2018-11-13T15:02:05+00:00

Botox voor het verhelpen van overmatig transpireren

Overmatig zweten van de oksels kan erg vervelend zijn. U bent u er constant van bewust, vooral in sociale en spannende situaties, wat het er vaak niet beter op maakt.  Ook houdt u er misschien zelfs rekening mee in uw kledingkeuze of is kleding inmiddels al onherstelbaar verpest.

Gelukkig is overmatig transpireren van de oksels eenvoudig te behandelen. Met een serie oppervlakkige injecties met Botuline Toxine kunnen de zenuwen die de zweetkliertjes aansturen geblokkeerd worden. Dit zorgt ervoor dat de zweetklieren geen zweet meer produceren en uw oksels droog blijven.
U zult na ongeveer 2-4 dagen de eerste effecten van de behandeling bemerken en na ongeveer 2 weken is het effect optimaal. De werking houdt de eerste keer ongeveer 4-6 maanden aan. Een vervolgbehandeling heeft al snel 6 maanden tot langer effect.

De concentratie van de Botox gebruikt voor de behandeling en de mate van transpireren voor de behandeling bepalen of u na de behandeling geheel droge oksels kunt verwachten. In ieder geval zal de mate van transpiratie fors teruggedrongen worden en vaak, zeker in de eerste periode, wordt er volledige droogte bereikt.

 

De anti-transpiratiebehandeling met Botox is volkomen veilig en u zult dan ook geen bijwerkingen hoeven te verwachten. De behandeling wordt enkel door een hiervoor bevoegde arts uitgevoerd.

De behandeling is voor iedereen geschikt. Enkel als u zwanger bent of borstvoeding geeft is een behandeling met Botox niet toegestaan. Verder is het belangrijk om eventuele onderliggende oorzaken voor het overmatig transpireren uitgesloten te hebben.

Boek nu een gratis consult!

Kosten volledige behandeling

400,-
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Gratis touch-up indien nodig

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

Voorafgaande aan de behandeling heeft u een intakegesprek met de arts die in een vraaggesprek zal vaststellen of de behandeling voor u zinvol is en u zal vertellen wat u kunt verwachten van de behandeling. Het is belangrijk dat beide oksels volledig geschoren zijn. De arts zal een aantal injectieplaatsen aftekenen waarna de injecties met Botox plaatsvinden. Over het algemeen wordt deze behandeling niet als zeer pijnlijk ervaren. De behandeling zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen. Na de behandeling zal de arts nog kort extra informatie aan u verstrekken waarna u weer naar huis kunt gaan.

Neem contact met ons op

Vragen of een afspraak maken?

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 20:00. Bel ons gerust met uw vragen of voor het maken van een afspraak
Neem contact met ons op