Restylane Filler

/Restylane Filler
Restylane Filler2017-01-30T17:08:09+00:00
  • restylane filler

Restylane Filler

Restylane is één van de bekendste fillers op de markt. Dit product wordt gezien als één van de meest toonaangevende fillers.  Restylane® wordt onder andere gebruikt voor het meer volume geven van de lippen, het versterken van de lipcontour en het verzachten van zowel de neuslippenplooi als de marionettenlijnen. Restylane wordt gebruikt om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te geven. Een aantal fillers van dit merk bevat Lidocaïne wat een pijnbestrijdende werking heeft.

Restylane is een filler op basis van hyaluronzuur dat in de vorm van een kristalheldere gel in de huid geïnjecteerd wordt en in sommige gevallen direct onder de huid.

Hiermee verstevigt en herstelt Restylane. De basis van Resylane berust op een lichaamseigen stof waardoor het een zeer kleine kans op overgevoeligheidsreacties of complicaties geeft.

Resultaten Restylane

De resultaten met Restylane zijn niet permanent en zullen gemiddeld 6-12 maanden zichtbaar blijven. U bent daarna vrij om de behandeling opnieuw uit te laten voeren. Studies hebben uitgewezen dat een herhaalbehandeling uiteindelijk een langere werking heeft. Hiermee kan een resultaat behaald worden dat tot 18 maanden aanhoudt.

Veiligheid Restylane

Restylane is al vele jaren op de markt en wordt gezien als één van de beste en meest gebruikte fillers. Voor het op de markt gebracht is zijn er talloze studies gedaan naar werking en veiligheid van deze filler. Hieruit is gebleken dat het gebruik van Restylane zeer veilig is.

Restylane filler resultaat