Werkwijze Velvet Clinics

/Werkwijze Velvet Clinics
Werkwijze Velvet Clinics2017-01-30T17:08:10+00:00

Velvet-Clinics-'V'-PNG

Bij Velvet Clinics hebben we de tevredenheid van cliënten hoog in het vaandel staan. We begrijpen heel goed dat een behandeling spannend kan zijn en nemen daarom graag wat extra tijd om alle onduidelijkheden en onzekerheden weg te nemen.

Iedereen is anders en er zijn vele producten beschikbaar om mee te behandelen. Daarom wordt er altijd met u de voor- en nadelen van verschillende keuzes besproken en wordt er in overleg een voor u zo passend mogelijk behandelplan opgesteld.

Bij Velvet Clinics hebben we de beschikking over verschillende verdovingstechnieken. Hoewel het lang niet altijd noodzakelijk is om van tevoren te verdoven, willen we dat u te allen tijde zo comfortabel mogelijk bent. Schroom dan ook zeker niet om de verdovingsmogelijkheden met de arts te bespreken, mocht u hier behoefte aan hebben.

We kunnen uw uiterlijk niet veranderen, en willen dat ook niet. Wel kunnen we bepaalde verouderingsprocessen vertragen of zelfs een beetje terugdraaien. Daarnaast is het met onze behandelingen heel goed mogelijk om bepaalde aspecten te accentueren of storende elementen te verzachten. Onze arts is veel liever te terughoudend in de behandeling dan dat er een onnatuurlijk resultaat wordt bereikt. Er is immers altijd nog de mogelijkheid om terug te komen voor een (kosteloze) touch-up in het geval u het resultaat nog te subtiel vindt.

Ook voor de evaluatie van het resultaat trekken we graag wat extra tijd uit. We zien elke cliënt dan ook graag na twee weken terug voor een controle-afspraak. Zo weten wij zeker dat u altijd geheel tevreden bent.

We hopen u snel te mogen begroeten in onze kliniek!